Sunday, March 21, 2010

Kuumsuitsulõhe rull


Viimasel ajal on koguaeg nii kiire ja olen avastanud, et kõikvõimalikest tortilladest ja etnia leivast saab väga kiiresti valmistada midagi väga head. Näiteks küpsetada juustu-singi või hoopis shampinjonidega. Lihtsalt pista mõne meelepärase täidisega ahju, kas siis kokkukeeratuna või n.ö. pitsana, samuti on ka hea mõne külma täidiesega. Absoluutselt kõike, mida leiad, saab rulli vahele puistada. Igaljuhul väga mõnus suupiste mistaheks ürituseks ja peale selle, on see väga tervislik ning täitidab minu kõhu väga korralikult.
Niisiis tänane hommikusöök oli väga tervislik rull, mille valmistasingi külmikus olevatest "ülejääkidest".

Kuumsuitsurull

1 pakk etnia leib
150 g kuumsuitsulõhet
200 g toorjuustu(murulauguga)
pool hiinakapsapead
kurk
paprikas
roheline sibul

Etnia leivale määrida toorjuust, selle peale purustada kuumsuitsulõhe. Hakkida hiinakapsas, kurki ja paprikas. Lisada katteks. Rullida kõik kokku ja lasta imbuda külmikus mõnda aega. Serveerisin rohelise sibulaga(ainuke sibula tüüp mida kannatan veel süüa).

No comments:

Post a Comment